5 причин, чому краще звернутися до професійних декораторів, а не робити все самому


5 причин, чому краще звернутися до професійних декораторів, а не робити все самому

На щастя, розуміння того, що святковим оформленням повинні займатись фахівці, а не наречена та її подружки або родичі, вже давно прийшло в нашу культуру. Але поки це не стосується інших приватних та корпоративних подій. Уявіть собі святкування, де позбавилися про нього і піклувалися про оформлення в єдиному стилі. Гарна картинка: ефектна фотозона, яскрава або ніжна флористика, тонкий світло свічок та гірлянд, і звичайно ж, радісні та щасливі обличчя людей.

Що ж потрібно для створення запам'ятовуючої атмосфери святкування? Скільки зусиль та часу доведеться витратити? Скільки людей задіяти? Де брати декор та матеріали? Як правильно розрахувати час?

Будемо з вами абсолютно відвертими, для створення по-справжньому красивого та ефектного святкування просто необхідні професійні послуги. Організація святкувань вимагає наявності досвіду, стабільної команди, а також художнього бачення.

Давайте розглянемо детальніше, чому варто звертатися до професійних декораторів, а не намагатися самостійно прикрасити своє свято?

1. Декоратори - це спеціалісти, що щоденно працюють з естетикою простору.

У них є багато досвіду та знань, які допоможуть уникнути труднощів та непередбачуваних ситуацій під час підготовки. Вони допоможуть визначитися зі стилем свята, кольоровою гамою, правильно підберуть декор, а також форму та наповнення флористики. Спеціалісти несуть відповідальність за результат, терміни та всі узгоджені технічні моменти.

2. Декоратори - творчі особистості.

Створення концепції для вашої події буде для них не тільки реалізацією свого таланту, але й розкриттям ваших бажань та почуттів через декоративні елементи.

3. Декоратори мають в своєму розпорядженні декор в оренду.

Це означає, що вам не потрібно виготовляти новий та вкладати в це великі гроші. Брати його в оренду набагато вигідніше, ніж виготовляти під запит зовсім новий.

4. Створення декору - це найтрудомісніший процес.

Після того, як все придумано, прорисовано, узгоджено з клієнтом, ми переходимо до стадії виробництва. Для створення оформлення свята бюджетом 20 000 грн нам потрібні 3-4 співробітники, які працюватимуть приблизно 4 повних робочих днів. Це, якщо урахувати, що у нас закуплені всі матеріали. Давайте розглянемо простий приклад, як створюються ініціали на задньому фоні за столом молодят. З першого погляду, нічого складного, чи не так? Тепер розкажемо, як все відбувається. Спочатку ми зателефонуємо до дизайнера, який їх малює. Погоджуємо, вносимо корективи до макету і передаємо інформацію в компанію по лазерному вирізуванню. Далі ми їх забираємо, фарбуємо в майстерні, упаковуємо і нарешті в день свята вішаємо. Бачите, скільки людей задіяно і скільки різних процесів потрібно навіть для такого простого декоративного елемента?

5. У професійних декораторів є перевірені контакти багатьох фахівців.

Якщо ви завітаєте до нас в офіс, то зможете побачити лист, на якому вказано велику кількість номерів: поліграфія, грузчики, швеї, фотографи, каліграфи та інше. Кожен з цих підрядників має свою зону відповідальності, і ми повністю контролюємо їх роботу.

Звичайно, ми рекомендуємо довіряти професійним декораторам та флористам. Ви можете повністю спокійно відпочивати та насолоджуватися святом, поки феї дизайн-студії Magic Décor створюватимуть казкову красу на вашому святі.

 

 

  • magic.decorkiev@gmail.com
  • +38 (063) 371-69-96
  • +38 (050) 650-02-59
  • м. Київ, вулиця Марка Вовчка, 18
Magic Decor 2023 | Розроблено в masla.digital