Проект Sparkling moment of love зі Стеллою та Віталієм


Для проекту "Sparkling moment of love" ми підготували три основні зони: це ранок наречених, церемонія та стіл наречених.

Почнемо з огляду на ранок нареченої. Наша героїня - неймовірно яскрава дівчина Стелла Шаповалова, яка своєю харизмою та посмішкою підкорює з першого погляду. Тому іскрящийся букет з протеї, рожевих піонів та кількох видів зелені відображав цю особливість її темпераменту. Квіти - це не просто квіти, це особливий матеріал, який може передавати відмінні риси особистості.

Друга зона - церемонія. Ми завжди раді, коли готуємо щось незвичайне та сучасне. Цього разу використали геометричну арку-шестикутник. Доповнили її парою композицій та підніжним декором з підсвічників та ліхтарів. Мінімалістичний декор та лише кілька теплих штрихів світла створили особливу атмосферу.

Заключна третя зона - стіл наречених. Що ми хотіли показати особливого? По-перше, "голий стіл" (naked table) - модний тренд на Заході. Це стіл без скатертини, який оформлюється бігунками, легкими накидками, квітковими композиціями та декором. Стіл має бути сам по собі естетичним, з красивими ніжками та стільницею. По-друге - приділяти увагу сервіруванню. Це тарілки, бокали, прибори, підставки. На щастя, ця тенденція вже декілька років є на ринку, а вибір посуду на українському ринку стає все більшим та цікаві. В-третє, це модний відтінок рожевого золота, який з минулого року набирає оберти в декорі подій та інтер'єрів. Ми підібрали йому поєднання з сірими та чорними елементами, а також модними вже 3-й сезон геометричними формами та блиском патини. Сподіваємося, що багатьом парам ці ідеї сподобаються, і ми ще побачимо їх у різних індивідуальних варіаціях.

Організація Весільне агентство Adam&Eva.

Фото Свадебный фотограф Киев - ZUZINPHOTOGRAPHY.

Відео Ziffir Videography.

Декор та флористика Дизайн-студія Magic Decor.

Наречена Stella Shapovalova.

Жених Vitalii Rotar.

Образ нареченої Студія Юлії Ксеніти.

Пеньюар Pollardi Boudoir та Lingerie.

Сукня та туфлі Салон весільних та вечірніх суконь Pollardi.

Кільця та прикраси Kimberli Jewellery House.

Костюм жениха Voronin.

Каліграфія Vishnevska.

Святкова поліграфія.

Торт та макаронс Candy Bar "Sweetkingdom".

Локація Loft31 photostudio.

  • magic.decorkiev@gmail.com
  • +38 (063) 371-69-96
  • +38 (050) 650-02-59
  • м. Київ, вулиця Марка Вовчка, 18
Magic Decor 2023 | Розроблено в masla.digital