Весілля у Європі від Magic Decor


 

Багато з вас знають, що один з наших керівників проживає в Європі, у Греції. Таким чином, у нас відкрилися двері до закупівлі декору, якого немає в Україні: відвідування місцевих антикварних і тканинних магазинів. Це, звичайно, дуже приємна новина для всіх наших наречених, але вона є від минулого року. Цього року у нас зовсім інша новина: так, ми готові виїжджати на оформлення весіль в Європі.

Мрії про можливість роботи за кордоном лунали в повітрі уже давно. Але також було чітке розуміння того, що без хороших контактів з організаторами, в іншій країні ризикувати не варто. Працювати в чужій країні без знання місцевої мови, без людини, яка осведомлена про тонкощі роботи з площадками, з компаніями з надання прокатних матеріалів та конструкцій, з квітковим ринком, - це було б не просто легковажне ставлення, це можливість перетворити казку пари, яка довірила тобі своє весілля як фахівцю, в сплошний форс-мажор. Але ми не зупинялися і продовжували мріяти про весілля в величавих замках, в ресторанах на березі моря, в загірних віллах та аристократичних будинках. Думки матеріалізуються, це 100%. І до нас написала Марія Мінард, російськомовний весільний організатор у Франції (Прованс). Так, ще й не просто організатор, а наша наречена! Це було диво! 

4 місяці спілкування та обговорення майбутніх проектів на одному подиху - і зрозуміло, що такому організатору можна довіряти. Вона добре знає тонкощі роботи з площадками (замки, садиби, вілли), знає місцевість та гарні місця для фотосесії. Марія володіє французькою мовою, має чудовий смак, відповідальна, одночасно аристократична та добродушна. Хороші особисті якості та професіоналізм - все, що потрібно, щоб стати не тільки організатором, а й подругою для кожної нареченої! Ми рекомендуємо її як відмінного організатора весіль у неземній красоті провінції Прованс.

  • magic.decorkiev@gmail.com
  • +38 (063) 371-69-96
  • +38 (050) 650-02-59
  • м. Київ, вулиця Марка Вовчка, 18
Magic Decor 2023 | Розроблено в masla.digital