#ArtInLove Творчий проект із Іванною та Самвелом


Іноді ми створюємо цікаві творчі проекти. У минулому році ми поєднували геометрію з блиском рожевого золота. В результаті багато елементів декору були втілені на реальних весіллях. Встановивши високу планку, команда подумала над тим, чим підкорити наречених у новому 2019 році?

Натхнення прийшло відразу, як тільки ми подумали про наших найстильніших дівчат.

Жіночні та м'які. Погляд впав на складні пудрові відтінки. Ми давно вважаємо, що білий або айворі не обов'язкова пара для пастельно-рожевого кольору. Пепельно-сірий, синій або зелений, гірчичний, теракотовий - вибір цікавих поєднань залишається за вами, і він величезний. Погодьтеся, бархатність фотографій передається через екран. Саме на зборах нареченої ми можемо показати всю її ніжність. А все завдяки ідеї з велюровими текстурами м'якої меблі, подушками і навіть теплим килимком під ногами. Ось як слід дбати про своїх улюблених у день весілля!

Грайливі та веселі. Правда ж, об'ємні композиції з фарбованих листя - чудова альтернатива квітковим композиціям? Помилково вважати, що так ми економимо на квітах. Повірте, фарбування листя - це ще та задачка! А на десерт давайте звернемо увагу на кокетливу бахрому. Така гламурна люстра надасть будь-якому простору особливого шику. Змішування стилів та мистецької святковості - це новий тренд, який охопив простір весільних фахівців у всьому світі. Ми впевнені, що українські пари підтримають цю хвилю вже цього року!


@adamandeva.agency
@ziffir_videography
@zuzinphotography
@magic_decor_kiev
@_sweet__kingdom
@pollardi_fashion_group
@selezen_ua
@samvel_official
@kimberli.ua
@julia_ksenita
@morskaya_mua
@ivannahoncharuk
@vishnevska.studio
#artinlove

  • magic.decorkiev@gmail.com
  • +38 (063) 371-69-96
  • +38 (050) 650-02-59
  • м. Київ, вулиця Марка Вовчка, 18
Magic Decor 2023 | Розроблено в masla.digital