Деякі тонкощі монтажу на прикладі весілля Вікторії та Сергія 08.06.19 в Річному.


Деякі тонкощі монтажу на прикладі весілля Вікторії та Сергія 08.06.19 в Річному. Можливо, тобі буде цікаво, як же всі красиві речі потрапляють на свої місця у день весілля? Розкажемо кілька секретів:

  • Для монтажу середнього проекту знадобиться 4-6 годин, 1 менеджер, 1-2 флориста, 1-4 декоратора та 1-2 монтажника, грузчика. Тобто це не одна Марина, Яна чи Лена, які створюють все.
  • Часто, щоб підвісити гірлянду (а ви їх так любите), потрібно тягти проводи (переноску), або в ресторані не передбачена електрична нагрузка для гірлянд (беремо дімер, ще більше переносок). Це слід уточнювати. Не завжди є де підвісити гірлянду і потрібно привозити балки. Іноді висота перевищує 4-5 метрів і слід брати спеціальних монтажників-висотників з лисицею. У даному випадку для підвіски гірлянди на деревах нам довелося натягувати троси, встановлювати додаткові балки та зміцнювати місце підвіски люстри. Тобто це не просто накинути лампочки на гілки.
  • Щоб оформити один гостинний стіл потрібно: дістати, розстелити та випрасувати скатертину, поставити та виправити композицію, натерти вазу та підсвічники, виставити тарілки та номерок, вставити свічки, дістати та розложити серветку, зв'язати її, додати картку. І це все тільки для одного столу. В результаті мінімум одну годину навіть для досвідченого декоратора.

Все було б непогано, але в ресторані "Річний" діють суворі правила: до 11:00 всі великі монтажні роботи повинні бути завершені. Проект був масштабнішим за середній, тому заїзд здійснювали о 6:30. Виїзд зі складу - о 5:30, а декоратори та вантажні перевезення навіть запрошувалися на 4:30 ранку. Як ви зрозуміли, співробітники піднімалися о 3:00 ночі.

Можливо, зовнішня робота від нас була гарна, а результат вражаючим. Але повірте, в ній стільки ж нюансів і складнощів! Хоча ми визнаємо, що ми трохи божевільні і маємо певну залежність! Очі сяють, а руки сверблять, коли пара приходить з бажанням створити щось особливе, при цьому довіряючи, а не перевіряючи кожен крок. Наша команда створює картинку, яка перевершує очікування, знаючи і маючи великий досвід і розв'язуючи тихо і швидко безліч непередбачуваних ситуацій, про які в кінцевому підсумку пара ніколи не дізнається. Дозвольте бути співучасниками і співучасними на радість для всіх нас!

Координація @svitlo_wedding Фотограф весілля @vitaliymelnik Фото декору @takephoto.ua

  • magic.decorkiev@gmail.com
  • +38 (063) 371-69-96
  • +38 (050) 650-02-59
  • м. Київ, вулиця Марка Вовчка, 18
Magic Decor 2023 | Розроблено в masla.digital