Казка наяву для Олександра & Олександри 07.09.18


Багато з наших проектів - це втілення ідей нареченої. Звісно, це нормально, коли пара знає, чого хоче і просто шукає декораторів та флористів для реалізації всього задуманого. Круто, коли ці ідеї співпадають з нашим візуальним баченням, і ми зливаємося в одне ціле. Але так само часто пара хоче довірити розробку дизайну весілля виключно професіоналам. У випадку цього весілля - так і було. Ми насолоджувалися процесом створення концепту від А до Я (без жодної корекції від пари). Нашими молодятами були Олімпійський чемпіон Олександр Авраменко та його наречена Александра (відомий свадебний стиліст).

▪️ Ці люди досягли максимальних висот у своїй справі. Вони знають ціну кожному дії та досвіду, тому довіряють більше спеціалістам. ▪️ І кожна хвилина розпланована, тому часу досліджувати нові сфери також немає.

Для таких свідомих та реалізованих пар створювати концепти - це любов. Бути причетним до їх Дня Створення Родини - це любов. Коли довіряють, ми готові вкладатись на 100500%.

"Розробка візуальної картинки весілля дизайнерами" зовсім не означає, що клієнт не має права висловлювати свою думку.

Навпаки, нам, як спеціалістам, дуже важливо спочатку почути ваші базові бажання, відчути пару та те, що вам сподобається та зацікавить на все 100%.

На прикладі цієї весілля пара абсолютно знала, що хоче класику - арку з пишною квітковою композицією. З урахуванням концепції, ми повністю підтримали їх бажання і підтримали молодят. Ми ділимося результатом та хочемо запитати у вас: чи схильні ви повністю довіряти фахівцю, чи хочете брати активну участь у розробці ідей? Надсилайте нам на електронну пошту свої ідеї або бажання отримати розробку комплексного весілля, і ми з радістю створимо для вас казку наяву!

  • magic.decorkiev@gmail.com
  • +38 (063) 371-69-96
  • +38 (050) 650-02-59
  • м. Київ, вулиця Марка Вовчка, 18
Magic Decor 2023 | Розроблено в masla.digital