Весільна поліграфія. Що це та з чого складається?


 Весільна поліграфія. Що це та з чого складається?

Весілля - одне з найважливіших подій в житті кожної людини. Тому не дивно, що до нього ставляться так серйозно і трепетно. Але організація цього свята, хоч і приємна робота, далеко не є легкою, оскільки важливо враховувати найдрібніші деталі. Адже, як говорив Мікеланджело Буонарроті: "Увага до дрібниць народжує досконалість, а от досконалість вже не дрібниця".

Коли мова йде про декор на весілля, варто розуміти, що до нього входить не тільки флористика, але і поліграфія, і саме вона створює той неповторний стиль та антураж весілля, який залишиться в спогадах ваших гостей.

Поняття "весільна поліграфія" не обмежується лише запрошеннями, насправді це великий комплекс друкованих матеріалів, який допоможе зробити свято більш організованим та комфортним, як для гостей, так і для молодят.

Займатися поліграфією дуже захоплююче та цікаве, адже це тонка робота, яка потребує уваги та смаку. І саме в цьому процесі можна проявити свою творчість та винахідливість.

Добре, давайте розглянемо основні складові "свадебної поліграфії":

  • на початку це запрошення. Крім вираження бажання побачити цього чи того гостя на вашому святі, в ньому ви вказуєте перші підстави до кольорової гами вашої весілля або ж інші деталі, на які ви хотіли б звернути увагу. Чим більше розроблене запрошення, тим більше зацікавленість викликає саме свято. Звичайно ж, це може бути просто листівка, яка повідомляє про весілля, або може бути інсталяція з кількох елементів, яка включає конверт, саме запрошення, картку R.S.V.P. (Répondez s’il vous plaît - фр.) - "прохання відповісти на запрошення", картку для відповіді запрошених гостей про їхню участь у святі, транспортну карту, карту дресс-коду.

  • схема розстановки, номерки на столи, банкетні картки, меню, програма вечора і інші. Саме ці елементи поліграфії максимально організовують свято.


Схема розташування - це загальний план розташування столів у залі та розсадки гостей за ними, який дає можливість гостям знайти своє місце у залі та зробити їх час проведення більш комфортним.

Номерки на столах допоможуть гостям без зайвих зусиль знайти свій стіл, а банкетна картка - своє місце.

  • коробочка для грошей. Не секрет, що іноді на весілля гості віддають перевагу дарувати молодятам гроші, щоб вони витратили їх на речі, які їм більше до вподоби. Тому така коробочка ніколи не буде зайвою.

  • банер - може стати "візитною карткою" весілля, фотозоною або чим душа побажає.

  • ініціали допоможуть персоналізувати святкування, адже це перші літери імені жениха та нареченої!

До весільної поліграфії входить і багато іншого, зокрема: конверти, дошки побажань, бонбоньєрки, книги для побажань, поліграфія для фотозони, кенді-бару та інше.

 

Звичайно, найбільший вплив на презентабельність всієї поліграфії має якість паперу, дизайн та техніки оформлення. При виборі обох цих факторів професіонали зможуть допомогти вам завдяки своєму досвіду, умінню візуалізувати ідеї та бажання своїх клієнтів та, в разі потреби, дати корисну пораду.

Тому, якщо ви вже вирішили зробити своє весілля незабутнім подією, то Magic Décor здійснить ваші мрії в життя.

  • magic.decorkiev@gmail.com
  • +38 (063) 371-69-96
  • +38 (050) 650-02-59
  • м. Київ, вулиця Марка Вовчка, 18
Magic Decor 2023 | Розроблено в masla.digital